Hvordan handler jeg i nettbutikken?

Svar: Det er enkelt å handle i gullsmedbutikken.no!

Les vår enkle 3-punkts guide:

  1. Velg ut en artikkel. Er det ringer, så angi størrelse hvis du vet hva som er riktig. Hvis du ikke vet riktig størrelse, så bestiller du ringene allikevel, og vi sender deg et gratis ringmål i posten. Du mailer oss nummeret som står på målet når du har prøvet deg frem. Vi effektuerer ordren straks vi har fått mailen fra deg. Bestiller du forlovelsesringer og det er mulighet for leveranse av diamant i dameringen, så velger du dette alternativet i feltet til høyre for stort foto. Dersom du ønsker gravering i ringene, angi ønsket tekst i feltet for gravering (også til høyre for foto). Klikk deretter på knappen "Kjøp."
  2. Øverst på siden finner du "Vis handlevogn" og "Til kassen." I kassen finner du en kort oppsummering over kostnadene. Dersom du ønsker å handle flere varer, men vil sjekke hva du har lagt i handlevogna så langt, klikker du på "Vis handlevogn." Hvis du ønsker å gå til betaling, klikker du på knappen "Til kortbetaling." Du kommer nå til en sikker kortbetalingsside der du oppgir dine kortopplysninger. Denne siden går via et system som heter DIBS som er en anerkjent tilbyder av online kortbetalingsterminaler.
  3. På selve kortbetalingssiden oppgir du ditt kortnummer, utløpsdato + valideringskoden (de tre siste sifrene som du finner i signaturfeltet bak på kortet.) Klikk så på "Betal" og følg videre anvisninger som du får opp på siden.
    På "Min side" som du finner i menyen på toppen av siden, kan du når som helst logge deg inn og se status for din bestilling, feks om den er under behandling eller er sendt fra oss. På denne siden kan du også til enhver tid passe på at dine personlige opplysninger er oppdatert. Telefonnummer, e-postadresse og passord kan endres der.

Lykke til med handelen hos oss!

Skulle det oppstå et problem med din bestilling, ikke nøl med å kontakte oss her.